Tänään eri puistossa, edelleen lumista ja irtokoiria...

Ensin Tuuma:

Kaukojen asennonvaihtoja läheltä (1-5m), palkka joka vaihdosta. Yritän omalla liikkeellä auttaa tekemään nousut enemmän taaksepäin. Toimii toki lähellä, muttei kyllä yhtään kauempaa...

Sitten luoksetuloja. Ensin suora pallolle, sitten pari loppuosaa ihan läheltä. Jäi ekalla kerralla eteeni seisomaan kun kuvitteli varmaan meidän tekevän pysäytystreenejä... No, sitten sain sivulle asti ja kolmannella kerralla jo tuli reippaasti ihan sivulle asti. Lopuksi vielä luoksetulo kauempaa (reilu 10 m) niin että pysäytin seisomaan ja heitin palkaksi pallon. Oli ihan hyvä pysähdys.

Lopuksi otin vielä yhden kaukojen asennonvaihdon (m-i) ehkä 5 m päästä, ihan testatakseni että sekoittaako luoksetuloon kun sitä oli juuri tehty. Ei sekoittanut, vaan teki ihan oikein.

Voltti:

Seuraamista ja sen käännöksiä normaalissa ja juoksussa. Palkkaa aina väliin. Oli hyvä. Sen jälkeen muutama liikkeestä maahanmeno, ja kerran istuminen ja siitä jatkaen maahanmeno. Palkat aina maahanmenoista. Olivat kai ihan ok, vaikea nähdä itse miten nopeat olivat. Tunne on, että voisivat olla paremmatkin.