Tänään kaksi starttia (normaali + hyppis) molemmille koirille. Tuuma ekoissa virallisissa kisoissaan, kisat olivat maneesissa. 

Ekana Tuuman perusrata; tuli tosi hätälähtö kun tulin halliin sisälle niin olikin suoraan meidän vuoro. No ei ehtinyt jännittää. Rata oli pujotteluun asti hyvä, siitä juoksi aluksi ohi ja korjauksella meni oikein sisälle mutta jätti jotain väliin, kolmannella sitten onnistui. Aika oli ihan hyvä korjauksista huolimatta, oltiin kai neljänsiä.

Voltin perusrata oli ihan nätti, vain keinulta tuli vitonen kun V mennyt tarpeeksi pitkälle). Tultiin toisiksi, kun suurin osa tiputti rimoja tms pehmeällä maneesialustalla (rimat olivat maksimissa).

Tuuman hyppäri meni pujottelua lukuunottamatta hyvin, ei virheitä mutta koska pujottelu jäi kokonaan suorittamatta niin hyl. Yritin kai neljä kertaa lähettää pujotteluun, mutta meni aina sitkeästi tokaan väliin, eli kolme kieltoa ja hyl. Annoin sitten vaan mennä väärin ja jatkettiin loppuun.

Voltin hyppäri kosahti myöskin, tuli yhdestä esteestä ohi kun en ihan ohjannut loppuun asti, ja siitä väärälle esteelle. Lopussa oli lisäksi mahdotonta saada Volttia tulemaan esteiden välistä (oli tiukkoja välistävetoja kaksi peräkkäin), mutta siinä vaiheessa tietysti muutenkin oli jo hylky alla.

Kaiken kaikkiaan oli kiva olla pitkästä aikaa kisaamassa, ja Tuumankin kisastartit menivät mukavasti (ehkä vaan vielä on vähän lisätreeniä vailla se pujottelu...)