Jostain hetken mielijohteesta päätin aloittaa treeniblogin kirjoittamisen, vaikka kovin suunnitelmallista tämä koiratreenaaminen ei viime vuosina olekaan ollut. Mutta jos tämä vaikka toisi ryhtiä Tuuman voivoi-projektiin tälle vuodelle.
Tuuma-hiilukan kanssa siis lähinnä tällä hetkellä treenataan tavoitteellisemmin, suunnitelmissa tokon voi:n korkkaaminen (ja toivottavasti kunnialla) tänä vuonna. Ja kisat tulevat olemaan jossain Suomessa, eli lomalla sitten singahdetaan onneamme kokeilemaan. Sitten kun joskus (hope so) pääsemme evl:ään niin voisi kisata Saksassakin. Nämä täkäläiset alemmat luokat kun ovat mulle vähän epäselvempiä kuin suomalaiset, niin siksi olemme edenneet suomalaisten koeluokkien mukaan.
Tuuman kanssa myös tulossa agiuran virallinen korkkaus.
Voltti treenaa tokoa ylläpitomielessä (tavoitteenä pitää suuret virheet poissa), ja ehkä kisaakin jonkun kerran. Agissa treenataan myös samalla ajatuksella, ja mahdollisesti kisataan. Saksalainen agikisasysteemi (=kaikkien oltava paikalla alusta loppuun) vaan karsii aikalailla innostusta kisaamiseen.