Metsäpolulla ja sen sivussa tehtiin seuraavaa:

Tuuma aloitti luoksetulolla. Aluksi suora perusasentoon asti, oikein hyvä. Sitten vähän lyhyemmällä matkalla niin että pysäytin seisomaan. Oli ei-vielä-ihan-täydellinen mutta parempi kuin aiemmin, eli ihan jees. Seisomisesta palkka. Sitten jätin seisomaan, kävelin kauemmas ja kutsuin. Tuli pari askelta ja jäi seisomaan. Menin takaisin ja laitoin uudestaan, ja sitten autoin kutsuessa ottamalla pari askelta taakse. Tuli hyvin ja palkka pallolle. Sitten uusiksi ja kun tuli hyvin niin käskin maahan. Oli ihan hyvä. Tämän jälkeen vielä luoksetulon loppupätkä maasta pallolle.

Tämän jälkeen muutamia kaukokäskyjen asennonvaihtoja melko läheltä (2-7 m). Teki kaikki ekalla ja oikein, mutta m-i hiissasi itseään vähän eteenpäin. Ai niin, ja ihan ekassa asennonvaihdossa lähti tulemaan luokse kuten luoksetulossa (tehtiin ihan samassa kohtaa kuin luoksetuloa).

Lopuksi vielä suora luoksetulo pallolle pitkältä matkalta, oli oikein hyvä.

Sitten Voltti. Aloitettiin myös luoksetulolla. Jätin maahan lähelle Tuumaa (joka oli puussa kiinni), ja juuri sekuntia ennen kuin kutsuin niin Tuuma alkoi mylviä (ihmisiä ja koira oli lähestymässä sen takaviistosta), ja Voltti lähti mun luo vasta ehkä neljännellä käskyllä... Tuli sitten kyllä kovaa. Oli varmaan epävarma saako tulla (eli ryntäänkö minä kertomaan Tuumalle totuuksia vai jatketaanko liikettä) ja toisaalta ei ehkä kuullut oikeasti kaikkia mun käskyjä kun nti Vahti piti niin kovaa ääntä. Tein vielä uudestaan toisesta suunnasta, meni hyvin. Sitten sama niin että seisautin, ei ollut ihan priima, oli jotenkin yllättyneen näköinen. En palkannut seisomisesta vaan otin siitä loppuun, josta vasta palkka. Sitten sama uusiksi, ja nyt oli seisahtuminen tosi hyvä, samoin alkuvauhti. Palkkasin seisomisesta. Sitten vielä versio, jossa kutsuin lähtöpaikasta, juoksutin seisomispaikasta läpi, ja käskin maahan lähellä minua. No mitä teki Voltti: tuli tosi vauhdilla mutta sitten saman vanhan virheensä eli arpoi hetken ja jäi seisomaan. Moitin tästä ja uusiksi sama. Nyt teki edelleen vauhdilla, mutta myös tosi tehokkaan maahanmenon, josta sitten isot kehut ja palkka.

Tämän jälkeen pieni pätkä seuraamista, josta liikkeestä istuminen (hyvä), josta palkka. Sitten liikkeestä seisominen (hyvä) josta myös palkka.

Lopuksi muutamat kaukot kaukaa, olivat kai suhteellisen ok.

Myöhemmin yhdessä puistonlaidassa sitten vielä Tuumalle paikallamakuu niin että Voltti taas pötkötti vieressä. Olin piilossa pari minuuttia, ja sen jälkeen kävin silittelemässä ja olin vielä ehkä vajaan minuutin näkyvissä. Alussa jouduttiin vähän tahkoamaan maahanmenon kanssa kun Tuuman kuulolaite oli mennyt pois päältä ja se vaan tuijotteli omiaan kun käskytin. No, pienen tehotreenin jälkeen sitten alkoi muistua maahanmenokin. Paikallaolo oli hyvä, vaikka Tuuma selvästi paleli. Vähän oli siirrellyt jalkojaan mutta pysyi kuitenkin. Ai niin, ja lopussa tietenkin vielä otti istumiseen varaslähdön (vaikka tein monta hämy-sivulletuloa yms). No, tätäkin sitten hetki vielä tahkottiin.