Lumet ovat täällä muuttuneet luistinradoiksi, joten treenipaikat ovat vähän kiven alla. Tänään puiston pienellä jäävapaalla pläntillä sitten seuraavaa:

Voltin kanssa ensin liikkeestä maahanmenoa pari kertaa, ihan ok. Tämän jälkeen kaukoja vajaan 10 m päästä. Ei tehnyt ihan kunnolla s-i taaksepäin, josta huomautin mutta ei kyllä parantanut ihan niin hyvin kuin olisin toivonut. Päättämätön

Tuuman kanssa liikkeestä maahanmeno, joka oli ok. Tämän jälkeen liikkeestä istuminen josta jäi seisomaan. Uusintayritys joka onnistui, ja tämän jälkeen vielä toinen toisto joka myöskin oikein. Sitten kaukoja niin että pallo oli takana. Eka m-i onnistui josta vapautin, mutta tämän jälkeen yritti koko ajan karata pallolle kun tehtiin m-s. Mun käsimerkki ilmeisesti oli samanlainen kuin huitaisu jolla vapautan sen. Päättämätön Kun sitten sain pysymään paikoillaan niin vinotti hirveästi (tämä tietysti ihan luonnollista myöskin...). Mutta täytyy vielä miettiä tota takapalkkaa... Lopuksi pari asennonvaihtoa ilman takapalkkaa. Eka m-s ei tehnyt mitään, mutta sitten onnistui. Omalla liikkeellä sain myös pakittamaan aika hyvin asennonvaihdon jälkeen.

Lopuksi vielä paikallamakuu Tuumalle (Voltti oli  "häiriökoirana" vieressä makoilemassa). Minuutti niin että olin ison puun takana (ja vilkuilin sieltä hermostuneesti kun taas joku koiranulkoiluttaja lähestyi -> meni onneksi kauempaa ohi). Tuuma oli valpas mutta rauhallinen (en ainakaan kuullut mitään).