Taas iltapäivällä treenikelpoista nurmilänttiä etsimässä. :) Löytyi, tosin taas sai toisaalta väistellä jäätiköitä ja toisaalta koirankasoja. Mutta sain ruudun rakennettua kuitenkin suht neutraaliin kohtaan. Laitoin ruudun etureunaan remmin reunanauhaa merkkaamaan (kun en ole vieläkään saanut aikaiseksi varsinaisten nauhojen hommaamista... ehtiiköhän säännöt taas jo muuttua ennen kuin minä teen mitään asian eteen... Kieli ulkona), että Tuuman kanssa tulisi välillä tehtyä niinkin.

Tuuma aloitti,ensin otin sille paikallamakuun, Voltti oli mun luona. Kävin välillä piilossa, yhteensä olin poissa ehkä pari minuuttia. Tuuma pysyi hyvin eikä äännellyt, ja ohi kuljeskeli sinä aikana useita ihmisiä kauempana Tuuman edessä ja sivulla.

Sitten tehtiin ruutua. Lähetin suoraan ruutuun melko läheltä, ja meni kyllä ihan ok mutta jäi etureunaan. Samalla kun kääntyi mua kohden niin itse melkein kaaduin (seisoin jäätikön päällä) ja mun huitominen selvästi hämäännytti Tuumaa ja lähti tulemaan kohti. No, eikun uusiksi, tällä kertaa toisesta suunnasta, että pääsin vähän parempaan kohtaan seisomaan. Tein useamman toiston, ja jäi pari kertaa taas liian eteen. Odotin, ja korjasi molemmilla kerroilla lopulta riittävän taakse, jolloin palkka. Kävin siinä jossain välissä sitten vielä näyttämässä keskikohtaa. Tämän jälkeen vielä lähempää pari toistoa, taas meinasi kääntyä aina turhan aikaisin. Lopuksi sitten jätin pallon Tuuman nähden ruutuun ja lähetin sille. Mutta ruutu ei siis ollut tänään oikein hyvä. En tiedä johtuiko tuosta reunanauhasta vai mikä oli?

Tämän jälkeen liikkeestä istuminen, joka hyvä. Sen jälkeen liikkeestä seisominen, joka myös hyvä. Molemmista heti asennoista palkat. Tämän jälkeen otin muutaman seisahtumisen vapaamuotoisesta liikkeestä /peruuttamisesta (vrt. luoksetulon seisominen). Olivat ihan ok. Yhden tällaisen jälkeen peruutin kauemmas, kutsuin ja käskin välillä maahan. Teki oikein, vaikkei tullutkaan hirveällä vauhdilla. Myös pari luoksetuloa suorana, olivat hyviä, ei ennakointia.

Sitten Voldemars kehiin. Ensin muutama merkille lähetys, olivat oikein reippaita ja meni hyvin taakse. Sen jälkeen seuraamista ja siinä hidasta käyntiä ja puuta kohti kävelyä niin että seurautin lähes puuhun kiinni. Ei häirinnyt Volttia yhtään. Sen jälkeen ruutua: lähetin ensiksi vinosti, jolloin kiersi vähän oudosti mutta meni kuitenkin oikeaan kohtaan (oli selvästi katsunut mihin Tuumaa oli ruudussa ohjattu Silmänisku). Sitten lähetin normaalisti suorassa linjassa, ja nyt osasi mennä ihan oikein. Sitten vielä sama toisesta suunnasta, ja nyt jäi sitten liian eteen kun pysähtyi siihen mihin aiemminkin. No, odotin että korjaa ja sitten seuraavalla osasikin jo mennä ihan oikein. Lopuksi vielä ruudussa maahanmenoa, ensin kauempaa ja sitten läheltä leikkimeiningillä. Teki hyvin.

Viimeiseksi kaukoja nurmikon ja hiekan reunalla, siinä oli sopivasti reunalauta jota ajattelin käyttää hyväksi katsoakseni miten liikkuu. Olin ehkä 10m päässä. Yhden i-s jätti vähän vajaaksi eli ei laittanut molempia takajalkoja riittävästi taakse, mutta muuten hyvät.