Aamulla oli kehon huoltoa eli juoksulenkki, ja illalla aivojumppaa eli tokoa.

Voltti aloitti tokossa merkillä ja ruudulla. Olivat ihan jees, mitä nyt merkin tarkkaa kohtaa piti vähän hakea, ja ruudussa maahanmeno oli hidas. Alusta oli taas aika mössönurmikkoa, märkää ja osittain mutaista. Lisäksi tein seuraamisen vasemmalle käännöksiä ja taidettiin yksi liikkeestä maahanmenokin ottaa.

Tuumalle olin laittanut ruutuun valmiiksi pallon, mutta aloitettiin kuitenkin aluksi pienellä palkattomuustreenillä. Eli ensin vähän seuraamista useilla käännöksillä ja pysähdyksillä. Oli välillä vähän väljää mutta muuten ihan jees. Sitten perusnouto isolla ohjatun kapulalla, oli tosi hyvä. Sitten kaukot n. 10 metrin päästä: m-i-m-s-i-m. Tuli eteenpäin koska teki vaihdot väärällä tekniikalla, mutta teki kuitenkin kaikki asennot ekalla käskyllä ja loppu myös oikein (vapautin suoraan maasta). Tämän jälkeen sitten ruutu, johon juoksi hyvin (vähän oikeaan laitaan mutta perälle), eikä tietenkään huomannut palloa... no minä kirmailin kehuen perään ja sitten leikittiin sillä pallolla. Tämän jälkeen pari lähetystä lähempää tyhjään ruutuun niin että käskin maahan, olivat ihan jees, paitsi vähän meinasi jäädä ruudun etuosaan (oli kyllä selvästi sisällä, mutta halusin vielä taaemmaksi). Sitten jätin Tuuman nähden pallo ruutuun ja mentiin tekemään välissä muuta. Nimittäin taas kaukoja, tällä kertaa eri asennonvaihtoja niin että ne tulisivat kaikki oikealla tekniikalla. Paljoilla avuilla onnistui läheltä. Sitten taas ruutuun lähetys, ja tapahtui sama kuin ekalla kerralla, eli juoksi hyvin ruudun perälle, mutta ei katsonutkaan palloon päin... Yllättynyt Mutta minä taas sitten juoksin kehuen perään ja näytin pallon jolla leikittiin. Lopuksi vielä pari läheltä lähetystä ruudun toiselta sivulta. Tuumalla oli vaikeuksia tajuta oikeaa kohtaa, mutta saatiin siinäkin sitten onnistuminen.

Jotenkin taas voi vaan ihmetellä mitä Tuuma ajattelee kun se ei muista palloa ruudussa ollenkaan. No, sinänsä tietysti hyvä että juoksee muutenkin sinne, mutta jotenkaan se ei toimi yhtään niinkuin minä kuvittelen... Tai ehkä se vaan johtuu siitä että sen kanssa on otettu selvästi vähemmän pallolle lähettämisiä kuin esim. Voltin kanssa aikoinaan, eli ehkei se tosiaan ole jäänyt sille mieleen että siellä voi olla jotain kivaa? Mutta silti kyllä ihmettelen... Mutta se on Tuuma. Cool