Lumet ovat (onneksi) hävinneet jo lähes kokonaan tämän viikon sateiden ja lämpötilan nousun takia. "Kunnon" treenejä en ole ehtinyt saada aikaiseksi, mutta Tuuman kanssa olen tehnyt jotain pientä:

Toissapäivänä pihalla: kaksi tunnaria niin että vääriä iso kasa, ihan vähän kosketti jotain niistä, mutta siistimpi taas kuin viimeksi. Molemmilla siis oma tuli ongelmitta. Lisäksi otin luoksetulon seisahtamista, sain ihan kohtalaisia onnistumisia. Sitten vielä vähän kaukoja n. 10 metrin päästä ja lähempääkin, kun teki taas niin epäpuhtaasti vaihdot.

Tänään lenkillä: paikallamakuu niin että olin ison puun takana piilossa Voltin kanssa. Kurkin sieltä, ja oli 1,5 min kohdalla noussut istumaan. Käskin kaukaa maahan uudestaan. Oli yhteensä maassa neljä minuuttia, kerran kävin kehumassa ja silittelemässä luona. Tuuma oli koko ajan ihan rauhallinen eikä vaikuttanut olevan kylmissäänkään tms, eli en oikein tiedä miksi nousi istumaan. Muutamia kävelijöitä oli sopivasti häiriönä, kävelivät Tuuman ja piilon välistä, ja Tuuman takaa.