Tänään ensin lenkillä:

Voltti aloitti, teki ruutua ja merkkiä. Ekalla kerralla merkille vinoon (eikä aluksi meinannut löytää sitä, sitten kuitenkin kaarsi oikeaan suuntaan), ja ekalla kerralla ruutuun hidasti jo aika aikaisessa vaiheessa. Paikka oli kuitenkin hyvä. Muut toistot hyviä.

Tuuma teki myös ruutua, aloitin lähettämällä sinne suoraan. Meni toiseen laitaan, mutta kuitenkin sisälle. Sitten jätin ruutuun pallon, ja lähetin 25 metrin päästä (ekaa kertaa näin kaukaa!). Meni hyvin. Sitten sama uudestaan, taas hyvä. Sitten muutama toisto läheltä: meinasi jäädä etureunaan, mutta korjasi. Otin useamman kerran maahanmenon ruudussa, ja kerran tein lopun kävelyn ja kutsuin.

Tuuma teki lisäksi luoksetuloa ja erityisesti pysähdyksiä. Olivat ihan kohtalaisia, mutta Tuuma ei ollut ihan parhaassa vedossa kylläkään, jostain syystä. Jotenkin vähän vaisun oloinen.

Lisäksi vielä paikallamakuu reilu 4 minuuttia kun keräsin ruudun pois, ja kävin vähän aikaa puun takana piilossa. Oli hyvä.

Lenkin jälkeen omalla pihalla Tuumalle kaksi tunnaria. Ekalla teki taas jo perinteeksi muodostuneen kaavan mukaan, eli otti oman (osui suoraan sille), pudotti, varmisteli (ei kuitenkaan nostellut vääriä), ja toi oman. Toisella kertaa moitteeton.

Myöhemmin Kreuzbergin törkyisillä kaduilla (lasia, koiranp#%&aa, you name it...) kävelyllä ollessa otin Tuumalle paikallaolon niin että olin Voltin kanssa lähellä piilossa (kurkin tietenkin taas koko ajan, kun olen aina niin huolissani että joku irtokoira tms sinkoaa jostain, kun nytkin olin ihan kadun vieressä jonkun sisäänajotien tms reunalla), yhteensä makasi reilu pari minuuttia. Kerran kävin silittelemässä. Oli melko rauhallinen. Lisäksi muutama kaukojen i-m. Olen nimittäin siinä ehkä vaihtamassa käskyä + tekotapaa...