Tänään oli ohjelmassa erityisesti ruutua. Tuuma aloitti:

Aluksi tyhjään ruutuun lähetys 25 metristä -> meni hyvin, seisautin (vähän etsi selvästi palloa eikä reagoinut ihan heti) ja käskin maahan, josta palkka multa. Sitten lähetys uudestaan lähempää, taas seisautus + maahan, ja tein kävelykuvion sekä kutsuin luo, josta palkka. Sitten vielä muutamia lähetyksiä, ja palkka multa kun oli keskellä (pari kertaa yritti jäädä hyvin ruudun etureunalle, mutta korjasi itse).

Sitten Voltti pari kertaa ruutua. Meni tosi hyvin, seisahtui ok, mutta kävi maahan-käskystä istumaan. Tosin tähän ehkä oli syynä mun ei-tarkoituksellinen liikehdintä, josta ehkä oletti että joku meni väärin tms... No, sitten useampi toisto, joka kerta käskin maahan, ja sujui ok.

Sitten taas Tuuma: Olen jo unohtanut tarkemmin mitä tein ja missä järjestyksessä, mutta ainakin taas ruutua, jonne vein pallon niin että Tuuma odotti 25 metrissä, ja sitten lähetys pallolle. Meni hyvin. Sen lisäksi liikkeestä istuminen koemaisesti ilman palkkaa, kaukoja n. 8-10 metristä, palkka aina heti asennonvaihdosta. Muutaman kerran teki m-s m-i sijaan, mutta teki kuitenkin aina jotain... ;) Tämän lisäksi vielä joitakin pätkiä seuraamista sekä metallinoutoa, siinä pääasiassa nopeiden kapulan nostamisten sekä paluuvauhdin palkkausta. Jossain välissä kävin palkkaamassa leikillä meidän "leirin" luona, eli en ottanut palkkaa taskusta. Suurimmaksi osaksi kuitenkin normaalit palkkaukset.

Sitten taas Voltti: ohjattua, oikeaa, yhdellä kapulalla. Merkki oli hyvä, samoin nouto, tosin vähän törmäsi muhun. Tein lisäksi merkkiä erikseen, jossa jäi muutaman kerran vähän vinoon (lähes hyvä, mutta päätin nyt olla nipottaja...). Muuta ei Voltti tainnutkaan tänään tehdä?