Eilen oltiin oman seuran kentällä treenaamassa isohkon ryhmän voimin. Voltti aloitti:

Tehtiin merkkiä + ruutua, menivät ihan kivasti. Jonkun verran yritti jäädä merkillä vinoon, mutta saatiin sitten onnistumaan. Ruutuunkin löysi ongelmitta. Lisäksi otin metallilla hyppynoutoa, joka oli ihan ok. Idarin tein kokonaisena, tosin ilman merkkitörppöjä. Teki kaikki oikein.

Tuuma teki seuraamista, liikkeestä istumisen, luoksetuloa ja siitä pysäytyksiä, hyppynoutoa metallilla, ruutua, tunnarin ja paikallamakuun. Ei kaikkea putkeen vaan osissa. On taas muisti kai pyyhkiytynyt kun en muista enää tarkkaan, mutta mitään hirveän ihmeitä ongelmia ei tainnut olla... Ruutuun ei löytänyt ekalla kerralla kun lähetin vaan suoriltaan. Juoksi kyllä sinne päin, muttei tiennyt tarkemmin. Näytön jälkeen ei ollut ongelmia.

Paikallamakuussa oli vähän rauhaton kun viereistä koiraa palkattiin nameilla. Liikkeestä istumisessa teki maahanmenoa kun tein ilman apuja ja koemaisesti liikkeenohjauksineen. Avulla sitten onnistui. Muutenkin otin joitakin pätkiä palkatta, kun vaan muistaisi mitä... Luoksetulon pysäytyksissä keskityin vaan nopeaan pysähtymiseen, eli tein isot avut (käsimerkki, vartaloapu ja käsky) ja aika läheltä.

Tunnarissa oli kasa vääriä ja oma niiden takana. Tein liikkeenohjaajan kanssa. Haisteli ekalla kerralla ihan ok, löysi nopeasti oman, mutta sitten pudotti ja alkoi tarkistelemaan ja nosteli vääriäkin. Toisella kerralla vähän parempi, mutta aika paljon siis tarvitsee vielä lisävarmuutta tähän.