"Pakotin" itseni innostumaan treeneistä vaikka vettä tuli taivaalta, ei nimittäin tee pahaa treenata epämieluisissakin sääoloissa. Tosin lopulta vesisade ei koiria onneksi tuntunut pahemmin haittaavan.

Tuuma aloitti:

Ensin ruutu: Näytin ruutua rakentaessa että jätän sinne pallon, ja eka lähetys oli 25 metristä -> Tuuma juoksi vähän kaarrellen ruutuun ja löysi vasta sitten pallon. Sitten muutama kerta tyhjään lähempää, ja lopuksi jätin pallon ruutuun niin että Tuuma näki.

Sitten kaukoja melko läheltä, tavoitteena vaan että tottelee ekat nousut. Niin myös teki, joten palkat heti niistä.

Sen jälkeen luoksetuloa: ensin kutsuin n. 20 metristä, pysäytin seisomaan (hyvä!), josta pallo palkaksi. Sitten kutsuin ja pysäytin vasta maahan, oli myös ok. Sitten vielä maahan lähellä, peruutin ja kutsuin sivulle asti.

Lopuksi uudestaan ruutuun lähetys. Joko oli mielikuva ruudusta vähän haihtunut, tai sitten Tuumalla alkoi into loppua, nimittäin meni vähän "sunnuntailaukalla" haahuillen eteenpäin, kunnes noin puolessa matkaa selvästi hoksasi ruudun ja siellä olevan pallon, ja juoksi sinne.

Voltti teki:

Ruutua eri kulmista, ekan lähetin kulmittain ja meni jotenkin ruudun taakse, tämän jälkeen kaikki hyvin keskelle. Pari kertaa meni / yritti mennä suoraan maahan (!!?? sateella vielä Yllättynyt ).

Seuraamista, liikkeestä maahanmeno + luoksetulo, liikkeestä istuminen, olivat ihan hyvät. Sitten vielä eteenlähetys niin että jätin Voltin nähden pallon. Nyt ei edistänyt seuraamisosassa ihan niin paljon, tosin seurautinkin kyllä vähemmän. Eteenmeno oli hyvä, tosin meni vähän vinoon ja alkoi etsiä palloa.

Kun keräsin merkit pois laitoin Tuuman vielä paikallamakuuseen vesisateeseen. En katsonut aikaa, mutta ehkä joku minuutti-pari se makasi ihan hyvin, mitä nyt vähän yritti nuuskia. Hetken olin puun takana piilossa.