Tässä "välipäivinä" on tullut tehtyä Tuumalle paikallamakuu puolivieraassa paikassa, oli ok, samoin tein esineruutua molemmille koirille metsälenkillä. Tuuma teki ekaa kertaa mutta tajusi jo idean, ja Voltti selvästi muisti, ja alkoi kiihtyä jo kun tallattiin aluetta (koirat mukana vapaana).

Perjantaina olin seuran tokovuorolla, ja siellä tehtiin:

Tuumalle ensin koemaisesti luoksetulo + ruutu (ei ollut nähnyt sen tekoa). Luoksetulossa lähti tulemaan sikakovaa mun luo, ja ei noteerannut mun seisahtumiskäskyä ollenkaan... moitin tästä, ja uusiksi. Toinen versio oli tosi hyvä! No, ehkä maahanmeno voisi olla parempi ja kehuin suullisesti pysähdyksistä, mutta muuten kokonaisuutena oikein hieno.

Ruutukin onnistui vasta tokalla yrityksellä, sillä ekalla lähetyksellä lähti juoksemaan kovaa jonnekin ruudun viereen (ruudun takana otettiin juuri noutoa toiselle koiralle, tämä varmaan vähän häiritsi). Toka oli hyvä, mitä nyt ei ollut ihan keskellä mutta ruudussa kuitenkin. Lopussa tuli lisäksi mun väärälle puolelle. Otin lisäksi lähetyksiä lähempää paikan hakemiseksi, sekä kerran loppuosan.

Voltti teki välissä pk-noutoa painavahkolla (650 + g ??) kapulalla, este oli n. 80 senttinen (ei saa korkeammaksi). Osui parilla kertaa etujaloilla vähän esteeseen, mutta ei välittänyt siitä muuten kuin että tsemppasi paremmin. Lisäksi ruutua, paikan hakemista, olivat ok. Maahanmeno + luoksetulo (ekalla kerralla lähti epävarmasti, ihmettelevän näköisenä, ja tajusin antaneeni väärän käskyn...). Lisäksi Voltti teki tunnarin, jonka hyvä, paluuvauhti mukaanlukien.

Tuuma teki toisella kierroksella pari tunnaria. Oli superinnokas, ja ekalla kerralla hämpsäisi kerran väärää, kapuloita oli kymmenkunta, epämääräisesti sijoiteltuina. Toka kerta oli virheetön.

Tuuma oli tosi innokkassa mielentilassa, ja teki jotenkin tosi kivasti, vaikka tarkemmin miettiessä joka liikkeessä tulikin kyllä jos jonkinlaista virhettä... Mutta asenne oli kohdallaan! Samoin tietysti Voltilla, mutta silläpä se onkin enemmän sääntö kuin poikkeus. Cool