Lenkillä tein ensin Tuuman kanssa:

Seuraamista (oli tarkkaavainen, jonkun verran palkkaa ja suullisia kehuja), liikkeestä istumisen (oli hyvä), luoksetuloa (ensin seisominen joka hyvä -> palkka, sitten läpi -> ok, sitten lähempää maahanmeno -> ok, sitten vielä peruuttaen sekä seisomista että maahanmenoa, ja taisi olla toinen läpijuoksukin) ja lopuksi paikallamakuu. Paikallamakuun (kuten muunkin treenin) aikana kulki n. 10 metrin päästä useita ohikulkijoita, ei kuitenkaan koiria. Lisäksi tein Tuumalle superhäiriötä treenaamalla / heittelemällä palloa Voltin kanssa. Välissä aina kehuin Tuumaa. Vähän piippasi muutamassa kohtaa, mutta yllättävän vähän kuitenkin. Kävin välillä myös kauempana puskan takana piilossa. Kaksi kertaa nousi, josta moitin ja kävin korjaamassa. Pari kertaa kävin vapauttamassa ja palkkaamassa, ja sitten laitoin uudestaan maahan. Makasi yhteensä varmasti ainakin viisi minuuttia, en katsonut aikaa.

Voltin kanssa siis tosiaan lähinnä peruuttamista, oikeaa / vasenta, seuraamista ja pallo hakua, kun oli Tuumalle häiriönä.

Sisällä vielä illalla kaukoja Tuumalle, kuten on tullut tehtyä välillä muulloinkin (ei vaan muista / jaksa niitä tänne kirjoittaa).