Tänään taas aurinkoinen ja lämmin keli, joten olin ylipukeutunut (ja vielä mustissa vaatteissa...) kun treenailin -> hirveä hiki.

Lenkin yhteydessä tehtiin seuraavaa:

Tuuma aloitti ruudulla, jätin sinne pallon etukäteen (ei nähnyt kuin "puolittain" kun rakensin sen), lähetin 25 metristä, meni hyvin ja keskelle (näki jopa pallonkin!). Sitten sama ilman palloa vähän lähempää, meni vähän laiskemmalla vauhdilla mutta meni. Sitten otin loppuosaa, ja vielä kerran lähempää lähetys ruudun keskikohdan vahvistamiseksi.

Tämän jälkeen Tuuma teki metallinoudon (ok) sekä kaukoja (8-10 metristä), jotka muuten ok paitsi teki tällä kertaa lähes aina virheen m-i kun olisi pitänyt olla m-s... Miten ihmeessä tuo elukka arpoo aina noita epävarmoja vaihtoja, joka kerta eri ongelmat?? Ja kun ei se vaikuta epävarmalta, vaan vaan tekee iloisesti jotain... No, parempi tietenkin että tekee edes väärin kuin ettei tekisi mitään. Uuden käskyn sisäänajo on myös osoittautunut mahdottomaksi tässä aikataulussa, joten tuloksena on sitten eteenpäin liikkuva koira, mutta jos nyt edes jotain pisteitä saataisiin...

Voltti teki kerran ruudun (meni hyvin keskelle, vaikkakin vähän hitaahkosti ja maahanmeno vastahakoinen). Lopuksi Voltti oli häiriökoirana kun Tuuma teki paikallamakuun. Olin Tuuman sivulla / takana, ja se kääntyili, josta korjasin.