Tällä viikolla käytiin agitreeneissä, ja ne menivät kivasti. Tuuman osalta jopa tosi hienosti, sillä pujottelu onnistui kesken rataa molemmilta puolilta ohjattuna virheittä! Sisäänmenot ovat toki vielä helppoja / helpotettuja, mutta kuitenkin.

Tänään oli sitten jäljestyksen vuoro, oltiin n. 15 senttiä korkealla ruoholla. Aurinko porotti, ja oli jo aika lämmin vaikka aamusta oltiinkin. Tuuma teki ensimmäisen varsinaisen jälkensä (pentuna on tehty muutama namiruutu), joka oli vajaa 10 m, askelet toisissaan kiinni, nami joka askeleella, lopussa ruokapurkki, jälki ihan tuore. Jäljesti hyvin, jätti joitain askelia väliin, mutta johtui osittain myös saamastaan röhkintä/niiskutuskohtauksesta. Olisi jatkanut ruokapurkin jälkeen vielä eteenkinpäin!

Voltin jälki oli n. 45 min vanha, vajaa viitisensataa metriä, ja siinä oli kaksi suoraa kulmaa oikeaan, yksi vasempaan, sekä yksi terävä kulma oikeaan. Ei nameja jäljellä, vaan kaksi namipurkkia kesken jäljen, sekä lopussa. Alussa lähetin janalla etsimään jälkeä, mutta kutsuin parikin kertaa takaisin kun lähti kovasti kaartelemaan. Jäljen nosto oli siis huono ja epämääräistä kaahotusta, mutta päästiin kuitenkin liikkeelle. Eka kulma oli ok, tosin meni koko ajan aika vouhkaamistyylillä, ja olinkin varma, ettei namipurkkia löydy, kun en ollut ihan varma mistä olin jäljen kävellyt. No, löytyi purkki kuitenkin. Sitten toka kulma myös ok, mutta sitä seuranneessa terävässä kulmassa oli ongelmia, pyöri aikalailla, mutta jatkoi kuitenkin suunnilleen oikeaan suuntaan. Itsellä ei taas ollut tarkkaa havaintoa mistä olin mennyt, joten epäilin vähän jääkö seuraava namipurkki kun arvelin meidän olevan jäljen sivussa. No, löysi kuitenkin taas, ja ilmaisi taas ongelmitta. Tämän jälkeen oli selvästi jo vähän väsynyt, ja vikassa kulmassa tuli pyörimistä, samoin kuin vikalla suoralla oli mielestäni ainakin ajoittain taas jäljen sivussa. Loppupurkkikin kuitenkin löytyi, eli ei kai siinä sitten pahasti harhassa oltu kuitenkaan.

Voltille pitää tehdä tarkennusta noihin kulmiin, ja muutenkin, eli varmaan namia jäljelle jossain vaiheessa. Samoin jana vaatisi lisätreeniä. Muutenhan tuo on ihan motivoitunut, ja osaa kyllä homman, ja esineiden ilmaisukaan ei ole pääsääntöisesti ongelma.