Tänään olin tokotreeneissä, ja mukana myöskin jälkikasvu. Hän vastasi virallisesta häiriköintipuolesta, eli palloja viuhui, samoin kuin huutelua, juoksentelua ja muuta vastaavaa. Tukittu

Jotain onnistuttiin kuitenkin treenaamaankin: Voltti aloitti, ja teki:

-paikallaolot (siirsi istumisessa tassua, makuu oli kai ok; molemmat vähän lyhyemmät kuin kisoissa)

-metallia korkealla hypyllä (80cm) ja ilman, ihan hyviä

-ohjattu, koemaisesti. Merkki oli ok, tosin jäi koko ajan vähän vinoon, palkkasin ekasta. Sitten oikeaa kapulaa hakemaan, jolloin kaarsi keskimmäiselle. Pysäytin ja ohjasin oikealle, tokalla ohjauskäskyllä vasta onnistui. Sitten uusiksi, ja meinasi koko ajan edelleenkin mennä keskelle. Nyt kielsin, ja lopulta kävin näyttämässä oikeaa, jonka jälkeen onnistui. Sitten vielä kerta vasemmalta.

-ruutu, ensin lähempää pari kertaa keskelle hakeutumista, olivat hyviä. Sitten merkin kautta. Meni hitaahkosti ja heti maahan.

sitten tauko, jonka jälkeen vielä tunnari, jossa kapulat lähekkäin, ja vääriä paljon. Ekalla kerralla haisteli hyvin, mutta toi ensin pokkana väärän. Otin pois ja lähetin uudestaan, jolloin toi oikean. Uusi yritys, ja se onnistui heti hyvin.

Tuuma teki:

-metallihyppynoutoa, oli hyvä

-seuraamista aika pitkään, oli vaikeuksia pitää keskittymistä kun lapsukainen oli vieressä, ja muuta vastaavaa. Namit oli taas suussa, ja tämä selvästi tuo edistämistä, ja meinasivat taas välillä unohtua ne perusasennot...

-kaukoja muutama kerta 5-10 metristä, otin aina ekan nousun m-i jossa kerran taisi tehdä virheen, ja pari kertaa nousi istumaan puoliksi seisomisen kautta...

-ruutu, kävin ensin näyttämässä kun mun mielestä vaikutti ettei tiennyt missä se on. Sitten lähetys ja meni hyvin. Sitten pari kertaa lähempää, menivät ok. Kauempaa taas ottaessa jäi puoliväliin katselemaan että "joko riittäisi tää matka", mutta kun odotin niin korjasi.

pienien taukojen jälkeen sitten tunnari kaksi kertaa, jossa molemmilla kerroilla haisteli tosi hyvin (ei nostellut), otti oman, pudotti ja etsi lisää, ja lopulta otti uudestaan oman jolloin autoin kehumalla. Sitten vielä kaksi kertaa paikallamakuu, ensin n. kolme minuuttia, sitten vajaa kaksi, Tuuma makasi rauhallisesti.