Päätin ryhdistäytyä tokon suhteen, ja ottaa ruututreenit, kun on ne Tuuman kisatkin kohta tulossa...

Eli otin vaan ruutumerkit lenkille mukaan, ja sitten puistoon ne pystyyn. Voltti aluksi odottelemaan syrjemmälle, ja menin Tuuman kanssa ruutuun ja jätin sinne hihnan (saksalaisessa alokkaassa tehdään niin, eli ensin ruutuun yhdessä, koira jää hihnan viereen sinne, sitten siitä luoksetulo, jonka jälkeen koira lähetetään takaisin ruutuun sen hihnan luo). Sitten luoksetulo, ja samantien lähetys takaisin. Meni hyvin, ja kävin leikittämässä lelulla ja hihnallakin. Hihnan luokse juoksemistahan sille ei oo koskaan opetettu, enkä ajatellut suuremmin tehdä nytkään. Muutaman tollasen hihnalla leikkimisen voisi tehdä, että jos vaikka jäisi vähän mieleen se. Sitten vielä toinen kerta hihnalle lähettäminen, meni taas hyvin, tosin vähän sivuun, käskin nyt maahan asti.

Sitten pientä keskustelua paikalle pölähtäneen miehen kanssa, joka hiissasi pikkulapsen kanssa ihan makoilemaan jätetyn Voltin viereen. Kehoitin pysymään kauempana, ja kerroin että koira on siinä suorittamassa tehtävää, joka siis syy. Jäivät sitten katselemaan vähän kauemmaksi. Tuuma oli tietenkin sitä mieltä, että olivat HUOMATTAVAN epäilyttäviä tyyppejä, ja yritti haukahdella, mutta otin sitten vielä seuraamista siinä, ja keskittyi kyllä sitten ihan hyvin eikä vilkuillut yleisöä.

Voltti teki myös muutamia ruutuja. Ekalla meni hyvin, mutta sitten meinasi koko ajan jäädä vähän ruudun eteen / etuosaan.