Lämpimät kelit jatkuu: eilen lenkin yhteydessä n. 25 asteen miellyttävässä lämmössä (ei ollut siis kovin painostava keli niinkuin monesti tässä viime aikoina muuten on ollut) seuraamista ja ruutua molemmille koirille.

Tuuma teki ensin.

Aluksi vähän seuraamista, namien syljeskelyä, käännöksiä. Olen huomannut, että erityisesti vasemmalle käännöksen jälkeen Tuumalla on taipumus jäädä haahuamaan. Sinänsä ihmeellistä, sillä se lähtee tulemaan käännökseen usein hyvin, mutta sitten juuri käännyttyä jää katselemaan maisemia tms.

Sitten ruutua, jossa aluksi lelu. Lähetin 25 m päästä, meni tosi hyvin. Sitten sama ilman lelua, meni hyvin, jäi ruudun suht etuosaan ja kävi itse maahan (tekee tätä joskus) ja oli tosi pätevän näköinen. Nauru Sitten pari lähetystä lähempää eri sivulta, meinasi jäädä muistaakseni vähän eteen. Lopuksi vielä lelu ruutuun ja lähetin sinne kaukaa, meni hyvin.

Voltti teki samoja.

Aloitin merkillä + ruudulla. Aluksi merkille pari innostavaa lähetystä. Oli tosin aikalailla menossa jo ruutuun, joten merkki ei niin vetänyt. Meni kuitenkin kunnolla nyt merkin taakse. Sitten ruutuun, jonne juoksi tosi hyvin. Otin vielä ruutuun lähetyksen lähempää toisesta suunnasta, ja meni hyvin, tosin meni suoraan maahan (onko noi koirat jutelleet keskenään ja tehneet salaisia suunnitelmia??).

Sitten seuraamista, jossa panostin nyt kontaktin pysymiseen ja tiukkoihin täyskäännöksiin. Olivat ok.