Olen vielä ihan fiiliksissä tokon SM-kisatuloksista. Vielä suuret onnittelut Ansu ja Ken (Cefeus Genius Ken) kolmossijasta ja maajoukkuepaikasta!! Hymy

Olin tänään pitämässä seuraamis-tehotreeniä treenikavereille, kun sellaista oli toivottu. Olin sitten miettinyt neljä-viisi erilaista harjoitusta eri osien treenaamiseen, ja tuntuivat olevan tyytyväisiä. Mukana oli neljä (viisi) koiraa ohjaajineen. Paneuduttiin kontaktin pitoon, oikeaan paikkaan, takapään käyttöön, liikkeellelähtöihin jne. Lopuksi sitten vielä yhden kaverin kanssa pohdittiin hänen koiransa ruutuongelmaa, ja jonkinlaista treenisuunnitelmaa saatiinkin aikaiseksi.

Omien koirien kanssa otin:

Voltille tottista: ensin 2 kg kapulan nouto, oli hyvä. A-estenouto matalahkolla ja melko loivalla esteellä, ei ongelmaa tässäkään. Sitten seuraamista ampumisella. Vähän käänsi päätä mutta muuten ei ongelmia, samoin lyhyt paikallamakuu ampumisella ongelmitta. Seuraamisessa tein henkilöryhmän, ei ongelmaa. Lisäksi otin pk-seisomisen ja maahanmenon.

Tuumalle pikkuisen seuraamista, pääpaino taas vaan kontaktin pysymisessa. Oli suurimmaksi osaksi hyvä. Sitten ruutua, jossa sai hajun ilmeisesti jostain maassa olleesta makupalasta n. puolessavälissä matkaa, joten meinasi kaartaa / mennä sinne monta kertaa. Samoin yritti jossain vaiheessa vesikupille kun ruutu oli ihan kentän laidalla ja taas aika lämmin. No, jotain onnistuneitakin saatiin aikaiseksi. Samoin otin luoksetuloa pysähdyksineen. Jotain ennakoi, mutta pysähdykset olivat suht hyvät. Samoin kaukojen asennonvaihtoja aluksi n. 10 metristä, sitten n. 14 askelen päästä, kaikki oikein.