Kiitos kommentoijille, lisääkin odotellaan!

Pikaiset agikisatulokset kun vielä ne muistan...

Tuuma: ykkösluokan perusradalla pujottlun sisäänmenosta virhe, muuten tosi hyvin ja silti nopein rata (no, oli kyllä vaan viisi koiraakin...); hyppäriltä ohjasin sen ohi kahdesta esteestä (putki ja hyppy), ja jostain tuli vielä yksi vitonen (rima?), mutta muuten kulki kivasti

Voltti: kolmosten perusradalla mentiin vähän liian kovaa vinosta pujotteluun, ja ei taipunut kakkos/kolmosväliin, eli siitä vitonen, muuten hyvä (aika oli kohtalainen, mutta tuli tietty toi korjaus pujottelun alusta); hyppäriltä yksi rima alas (suorassa luukutuskohdassa, vedätin kai liikaa?),  muuten kulki ihan sujuvasti (aika oli kai kolmanneksi nopein tjsp)

Ja kylmässä maneesihallissa olin kahdeksan tuntia; onni olivat tasaisin väliajoin tulleet startit koirien kanssa, muuten olisi ollut täysin jäässä (kun paikaltahan siis ei Saksassa saa poistua kesken kisapäivän; kaikki istuvat paikalla alusta loppuun...).

Ai niin, ja tein mielenkiintoisen huomion, että Hurtta-tuotemerkki on tehnyt invaasion berliiniläiskoiranomistajien koteihin! Oli varmaan kymmenkunnalla koiralla Hurtan takki päällä, eli ei varmaan ihan satunnaisia lomamatkalta tms ostajia. Ja nyt kun googlettelin, niin kyllähän niitä tosiaan täällä myydään useissakin nettikaupoissa ainakin. Hauskaa!