Lauantaina pääsin vihdoin (kahden kuukauden tokotauon jälkeen) treenaamaan tokoa, vuokrattiin porukalla maneesi pariksi tunniksi siihen hommaan. Koirat olivat innoissaan ja tekivät (yllättävänkin?) hyvin. Mitä nyt Tuuma oli tietenkin edelleen autuaan tietämätön kaukokäskyjen istu ja seiso -käskyjen välisestä erosta, ja arpoi mitä sattui, mutta muuten kyllä meni hyvin.

Tuuma teki: seuraamista hihnalla ja ilman, käskytyksellä (pääosin hyvä kontakti, palkkasin vain suullisesti ja/tai lopuksi namilla); luoksetulo + ruutua (tosi hyvät); noutoa puukapulalla, vauhtinoutona ja pari sivulletuloa (hyvät), merkkiä (muisti tämänkin ihmeen  hyvin!); paikallaistumista ja -makuuta yksinään lyhyen aikaa (oli rauhallinen ja teki oikein); kaukoja läheltä (virheitä, virheitä, mutta teki kyllä käskystä aina jotain...)

Voltti teki: seuraamista (hyvää); idaria (palkka asennoista, seuruutin myös ylimääräisiä kun oli huonohkoa); ruutua (hyvä, tosin meni lievästi toiseen laitaan, maahanmenot taas hitaat); merkkiä (ok); ohjattua liikkeenohjaajan kanssa, molemmat puolet (ok, tosin kapulat olivat ihan saman väriset kuin maa, eikä meinannut löytää niitä, haki kuitenkin itse ja toi hyvin); luoksetuloa seisahtumisilla (hyvät, alustakin oli kyllä pysähtymisiin tosi sopiva)

Sunnuntaina olivat vuorossa taas agikisat, teemana edelleen lahjattomat ne treenaa... Tuuma valitettavasti halusi olla lahjaton ja sai kaksi hylkyä (ekalla radalla oli ihan omissa sfääreissään ja teki omavalintaista rataa vaikka kuinka huusin ja heiluin, tokalla radalla meni yhteistyö paremmin, mutta en korjannut pujottelun vikaa väliä eli siitä hylky). Voltti sitävastoin sai vitosen ekalta radalta (turhaakin turhempi rima) ja nollan hyppäriltä, sijoitus toinen. Tosi sujuvat radat molemmat, vaikka eivät olleet ihan helppoja, paljon pyöritystä.