Voltti sai pitää agitreeneistä rokulipäivän, kun on sunnuntaisen kurataudin jälkeen ollut hyvin niukalla ruokavaliolla.

Tuuman kanssa otin pujottelun sisäänmenoja 2 ja neljällä kepillä, ja meni hmmm... vaihtelevasti. Ei osaa hakea varsinkaan suljetusta kulmasta yhtään, tai siis ainakaan nyt osannut.

Lisäksi tehtiin kolmella esteellä hyppysuoraa, jossa esteet olivat aluksi vinossa toisiinsa nähden, mutta lopuksi lähestulkoon suorassa linjassa vierekkäin. Meni hyvin. Sen lisäksi pieni radanpätkä, joka meni suht ok, paitsi pujottelu, kun tultiin siihen kovalla vauhdilla (kylläkin suoraan).

Ai niin, ja otinhan mä pikkaisen tokoakin päivemmällä, eli Tuuma teki paikalla istumisen ja makuun (olin näkyvissä, eka n. minuutti, toinen kaksi min) sekä seuraamista häiriössä (viereen tuli sopivasti hihnassa ollut pentukoira omistajineen ihmettelemään, samoin muutama muu ohikulkija). Seuratin ihan heidän läheltään, jolloin Tuuma yritti vähän vilkuilla mutta korjasi mun huomautuksen jälkeen kyllä aika kivasti. Lopuksi vielä pari kaukäskyjen m-i-m vaihtoa, olivat ok. Voltti teki leikkimielellä seuraamista ja kaukojen muutaman vaihdon.