Lenkillä pikaisesti tokoa, kun pitää edes yrittää esittää nyt ahkeraa kun on kisojakin tulossa... Keli oli yllättävän lämmin (jotain +17 ja aurinko paistoi) ja hiki tuli, ja koiratkin oli selvästi näistä kevään ekoista lämmöistä vähän lääpällään.

Tuuman kanssa ensin:

-ruutu kutsuna, sitten lähettäen ehkä 10-15 metrin päästä, meni ok, heitin pallon palkaksi

-seuraamista erilaisia kuvioita, ei ollut mitenkään järisyttävän hyvää, muttei nyt ihan surkeaakaan; jotenkin tuntuu että joudun aina joko huomauttamaan jossain vaiheessa kontaktin herpaantumisesta ja/tai palkkaamaan usein... ei tästä varmaan koskaan tosi hyvä tule (siis kun seuraamismatka kasvaa), mutta jos nyt edes kohtalainen...

-luoksetulo, josta pysäytin, oli kohtalainen, pallo palkaksi; sitten läheltä seisahtuminen joka hyvä

-ruutuun lähettämistä uudestaan samalta matkalta; jäi ensin ruudun etupuolelle johon kävi maahan -> sanoin ettei hyvä, kutsuin luo, mentiin lähemmäs ja lähetin uudestaan, nyt meni ruutuun josta kehut; sitten uusiksi kauempaa ja nyt meni ruutuun sisälle asti, tosin taisi hidastaa ennen ruutua, mutta haki itse kuitenkin oikeaan paikkaan -> pallo

Voltti teki ruutua läheltä, sinne seisahtamista ja maahanmenoa, vähän seuraamista, kaukoja läheltä leikkinä ja sellaista pelleilyä. Oli innoissaan.

Joku vanha setä koiransa (kiinnioleva!!) kiinnostui suunnattomasti meidän treenaamisesta ja meinasi tulla mukaan ruutuun, mutta kun sanoin ettei tulisi niin jopa uskoi mua.  Jäi sitten istuskelemaan penkille ja katselemaan meidän treenejä.