Seuran kentällä treenailemassa tokoa. Voltti joutui odottelemaan aitaan kytkettynä alussa kun järjesteltiin kentällä, koska yhdellä nartulla oli juoksut (ihan alkutekijöissään vasta).

Varsinaisesti treenatessa tehtiin seuraavaa (ai niin, erityishuomiona on mainittava, että tänään oli ekstra-herkut nameina, nimittäin nakkeja ja juustoa):

Tuuma

-seuraamista. Yritin olla auttamatta, kerran-pari huomautin kun alkoi kaarrella liikaa, ja kehuin suullisesti aina välillä.  Otin merkkien välitse pujottelua ja sen sellaista mitä tulee täällä seuraavassa luokassa eteen. Samoin vähän juoksuosuuksia. Meni kaikin puolin ihan ok.

-liikkeestä istumista idarityyliin. Oli hyvä, ei yrittänykään siirrellä tassujaan, katseli kyllä kovasti mua kun kiersin idaria.

-ruutua, otin suoraan lähettämällä, eikä aluksi oikein ollut kartalla (katseli lähellä olleita muita treenaajia yms), löysi kuitenkin lopulta ruutuun. Otin sitten useampia toistoja melko läheltä niin, että odotin että haki itse oikeaa paikkaa; toimi ok

-kaukoja. Huoh. Taas näköjään heti kun otti seisomisen mukaan kuvioihin niin alkaa arpoa m-i ja m-s. No, ei kai se auta kuin hakata päätä seinään tämän asian kanssa... Teki kuitenkin oikeinkin, mutta mitään varmuutta ei ole oppiko siltikään koko jutusta mitään.

-metallinouto. Vein kapulan, josta vauhtinouto (vapautus pallolle). Sen jälkeen useita läheltä sivulletuloja namipalkalla. Olivat ok.

Voltin treenien jälkeen Tuuma teki vielä paikallaolot ryhmässä (minuutti istumista niin että olin näkyvissä, ja kolme minuuttia makuuta josta olin vajaan minuutin piilossa, myöhemmin kävin rauhoittelemassa kerran kun vähän piippasi). Lisäksi tein sitten vielä suht pitkää pätkää seuraamista kisamaisesti, tosin niin että oli nameja oikeassa kädessä. Hyvin pysyi tsemppi ja kontakti! 

Voltti

-seuraamista merkkien keskellä

-noutoa pari kertaa puukapulalla, toinen kerta ohjatun tyyliin (ilman merkkiä); olivat tosi hyviä, otin loppuun asti luovutukset

-kaukoja aika läheltä. Vaihdot olivat hyviä.

-ruutuun lähetys. Aluksi kysyin vaan missä ruutu ja jo singahti sinne ihan oikein, matkaa n. 15 metriä; sitten suunnilleen samalta etäisyydeltä vielä pari toistoa niin että käskin maahankin; menivät hyvin.

-idari kokonaisena, paitsi että seuraamisosuuksissa tein kaikenlaisia kiemuroita ja huomautin pari kertaa kun ei pitänyt hyvin kontaktia; itse asennot hyvät