Yöllä herättiin Tuuman (??) pariin haukahdukseen, mutta asiaa oli lopulta kuitenkin Voltilla jolla oli mennyt maha vähän kuralle.

Aamulla sitten pohdiskelin terveystilannetta, ja koska Voltti muuten vaikutti normaalilta, niin pääsi kisaamaan mukaan.  Ja toikin sitten, maha kurallakin, sen ainoan aidosti onnistuneen suorituksen tällä kertaa.

Voltti sai perusradalta hylyn, kun muutin ex tempore ohjaussuunnitelmaa ja hyppyytin sen yhdellä hypyllä molempiin suuntiin... sitä ennen oli jo kylä rima tullut alas. Hyppärillä sujui tosi sujuvasti ja tehtiin nolla, sijoitus toinen. Aika oli ok, olisko ollut neljänneksi nopein. En vetänyt riskirajoilla vaan varmistelin että saa hypätä helpoista kulmista jne.

Tuuman perusrata oli muuten erinomainen, mutta pujotteluun menosta kerran ohi, kun mentiin kai liian kovaa. Samoin hyppäriltä periaatteessa kaksi kieltoa pujotteluun menosta (tuomari ei rokottanut ensimmäisestä vähän sivussa tapahtuneesta pyörimisestä), ja lisäksi tokalla esteellä Tuuma oli rysäyttänyt SUORAAN pää edellä rimaan, eli siitä myös virhe. Minä kuulin vaan kaamean kolauksen mutta jatkoin matkaa, ja kun Tuuma tuntui tulevan normaaliin tapaan mukana, niin jatkoin matkaa. Eikä siinä kai sen kummemmin sitten käynytkään.

Kyllä sitä tarttisi nyt kai treenata niitä pujottelun sisäänmenoja ihan oikeesti...

Ai niin, ja tämä oli viimeinen viidestä talvi -cup:n osakilpailusta, joten tällä kertaa jaettiin palkinnotkin siitä. Voltti oli kaikista maksikoirista (luokat 1-3) viides ja sai pokaalin! Tuuma oli mineissä kymmenes. Ei huonot sijoitukset, varsinkin kun yksi osakilpailu jäi kokonaan pois sairastamisen takia.