Agitreeneihin saapuessani alkoi vettä tulla taivaalta ihan kunnolla, mutta onneksi kuuro meni pian ohi, ja päästiin pienen tauon jälkeen treenaamaan lähes kuivin nahoin. Tuuman kanssa otin aluksi pari toistoa puolikkailla kepeillä, sisäänmenot teemana. Avokulmasta yritti koko ajan tokaan väliin, ja vasta lähes suoraan lähestyttäessä meni oikein. Umpikulma sitä vastoin meni tosi hienosti. Radalla (tehtiin sama hyppyjä, putken, A:n ja kepit sisältänyt pätkä kahteen kertaan) pujottelu oli umpikulmassa, jossa vaihdoin vielä puolta koiran takana, eli lähetin sen editseni pujotteluun. Tuuma teki tämän tosi hienosti, ja pujotteli ongelmitta loppuun astikin, vaikka olin sivusuunnassa melko kaukana! Huraa, treenaaminen siis ilmeisesti kannattaa! 

Voltin kanssa sama pyörittely, mutta Voltillapa olikin vaikeuksia juuri pujottelun sisäänmenossa ja yritti siinä useampaan kertaan väärältä puolelta sisään. Samoin yritti oikoa yhdessä hyppykuviossa, mutta muuten ei ihmeitä.

Ai niin, otin Tuumalle kaksi pientä paikallaistumistreeniäkin, olin lähellä ja heitin pallon palkaksi. Ei virheitä näissä.