Aamulenkillä kevyessä lumisateessa ja navakassa tuulessa taas sopivaa treenipaikkaa etsimässä. Suunnitelmana oli rakentaa ruutu, eli sen verran tilaa piti löytää. Ja löytyikin, noin suurinpiirtein. Olen nimittäin ostanut ruutua varten vihdoin ne reunanauhat, joten piti päästä kokeilemaan. Cool

Tuuma aloitti. Vein ensin Tuuman nähden pallon ruutuun (kun viimeksi oli niitä ruudun etuosaan/eteen jäämisiä), ja lähetin 15 metrin päästä. Meni vauhdilla, mutta ihan etukulmasta, ja sitten sivusta ulos ja kun sai hajun pallosta niin takaa sisään. Joten tein saman uusiksi, nyt meni suht suoraan. Tämän jälkeen lähetin useamman kerran läheltä ruutuun, meni joka kerta hyvin takaosaan. Sitten vielä yksi vähän kauempaa (no ei nyt kovin kaukaa kun alle 10 metriä oli kuitenkin) ja käskin maahan, josta palkka. Oikein hyvä tämäkin.

Sitten noutoa ohjatun kapulalla (isolla). Vein aluksi n. 10 metrin päähän, ja lähetin hakemaan. Otti hyvin ja lähti tuomaan ihan ok. Ei ihan raivovauhdilla, mutta hyvä kuitenkin. Tuumalla kun on ollut noiden isompien kapuloiden kanssa välillä vähän ongelmia. Palkkasin vauhdista pallolle. Sitten toinen vielä samanlainen (taisin lähettää kyllä sivuun hakemaan ohjatun tyyliin), nyt oli mun mielestä varmemman oloinen. Lopuksi läheltä sivulletulo kapulan kanssa ja taisin ottaa vähän seuraamistakin siinä samalla.

Voltti teki aluksi merkkiä, jota vähän jauhettiin kun aluksi ei löytänyt sitä (??!!) ja lisäksi haluan että se menisi suorempaan merkin taakse. Nyt jää aina vähän vinoon (koska olen viimeiset 8 vuotta tämän sallinut...). Siitä sitten ruutuun lähettämistä eri puolilta (oikealle / vasemmalle), ja kaikki olivat hyviä, löysi hyvän paikan ja seisahtui hyvin. Otin nyt suurimpaan osaan toistoja myös maahanmenon josta palkkasin.

Sitten Voltillekin noutoa ohjatun kapulalla, ihan vaan suorana niin että vein kapulan. Meni tosi hyvällä vauhdilla molempiin suuntiin ja otti myös kapulan tosi hyvin.

Tehtiinköhän me jotain muuta...? Mä nukuin tänään päiväunet joten mun muisti on jotenkin pyyhkiytynyt... Jossain välissä taas joku nainen laiskanpulskean irtiolevan mäyräkoiransa kanssa järjesti meille häiriötä, mutta mäykky kyllä onneksi vaan seurusteli kiinni odotelleen Voltin kanssa eikä tullut mun ja Tuuman treenin keskelle.