Tänään lintsailin muista harrastuksista, ja lähdin jälkiä tekemään. Samalla ruohopellolla oltiin kuin viimeksikin. Vähän piti jännittää muiden koiranulkoiluttajien reittejä, mutta eivät ilmeisesti pahasti ainakaan kukaan jälkien päällä kaahailleet.

Voltin jälki oli n. 45 min vanha, muutama sata metriä pitkä, lähetin reilun 10 metrin päästä janalle, jälki lähti oikealle. Voltti eteni janalla suht suoraan, mutta otti takajäljen, ja sen jälkeen oli pientä hakemista päästä oikeaan suuntaan, mutta sitten kun lähti (löysi mun laittamat namit jäljeltä), niin sitten meni hyvin. Nameja oli siis alussa muutama, sekä kulmissa. Kulmia oli terävä vasen, terävä oikea ja kaksi n. suoraa kulmaa vasempaan. Eka terävä meni tosi hyvin, söi namit ja meni tarkasti. Toisella oikaisi, kääntyi takaisinpäin, meni yli väärään suuntaan ja muuta pyörimistä. Kahteen kertaan lähetin uudestaan kulmaa kohti, mutta lopultakaan ei syönyt yhtään nameja, eli meni jotenkin oikoen. Löysi kuitenkin oikean suunnan. Namipurkit olivat sekä ennen että jälkeen toisen terävän kulman, niiden ilmaisussa ei ongelmia. Suorat kulmat menivät ok, samoin lopun ruokapurkin ilmaisu.

Tuuman jälki oli puolisen tuntia vanha, n. 10 metriä ensin suoraan (vastatuuleen, oli vähän huono siinä mielessä...) ja sitten kaarros vasempaan, lopussa ruokapurkki. Nameja oli alussa joka askelmalla (askelet ihan kanta-varvas-systeemillä tallattuja), sen jälkeen oli välissä useampia askelia tyhjänäkin. Veti jäljelle jo kaukaa ennen sen varsinaista alkamista, ja aloitti hyvin. Kuitenkin kun ekat tyhjät kohdat tulivat, alkoi pyöriä vähän, tuli takaisinpäin, söi välistä jääneitä nameja yms. Estin ettei pääse ihan taaksepäin, ja kyllä Tuuma sitten aina jatkoikin. Kaarros meni hyvin, eikä taas esiintynyt röhkiminenkään liikaa haitannut menoa. Ruokapurkilla en ole ottanut mitään ilmaisua, kun en tiedä mikä olisi hyvä, ja toisaalta onko sillä mitään väliä...