Kävin Bratislavassa katselemassa kolme päivää huipputokoa (ONNEA vielä suomalaiset!) huippuseurassa, ja nyt sitten täytyy yrittää pitää tsemppivirettä päällä oman treenaamisen suhteen. :)

Tänään tein pikaisesti lenkillä:

Voltti aloitti, teki merkkiä, sitten tauko, ja lopuksi uudestaan vielä merkkiä (sain tekemään nopeasti loppuun asti hetsaamalla), kaukoja (yritti ennakoida pari kertaa s-i) ja idarin seisomista ja istumista palkkaamalla. Meni hyvin.

Tuuma teki ensimmäistä kertaa merkkiä: kerran pallo merkin taakse ja sinne juokseminen, muutama kerta lähellä namilla ohjaamalla. Sen lisäksi seuraamista (jätti muutaman perusasennon tekemättä joista huomautin), hyvä kontakti mutta edistää. Luoksetulon pysäytyksiä reilu 20 metrin kutsumatkalta, tein kai kolme kertaa, paransi vähän joka kerta (kävelin aina kehuen luokse, mentiin takaisin lähtöpaikalla, ja uusiksi) mutta ei nyt mitään huippupysäyksiä kuitenkaan... muutamia kertoja sitten ihan läheltä pallon kanssa, samoin kuin maahanmenoja (jotka huonompia jostain syystä, asettelee vähän itseään).

Lopuksi vielä pari kuvaa Tuuman viimeisimpien tokokokeiden treenikerralta, kisapaikalta: