Taas yhteistreeneissä, ja erityisesti Tuuma oli tänään hiillostuksessa. Erityisesti jaksoin nipottaa sille alussa kontaktin pitämisestä, ääntelystä ennen hyppyä, ja myöhemmin paikallaistumisessa (jota tein yksikseni kun muut treenasivat ympärillä). Viimeisimmässä Tuuma lähti/yritti lähteä pari kertaa mun luo (!!!), ja kerran meni maihin kun jätin sen. Oli siis toisin sanoen lievästi sekaisin mitä oltiin tekemässä.... Mutta tiukka linja alun haahuilun suhteen toimi aika hyvin, ja oli paremmin alusta lähtien mukana kuin joskus.

Tunnari meni nyt hyvin, otin ensin tuomisen vahvistamista vain yhdellä kapulalla heinikosta etsittämällä, sitten heinikosta normaalilla kapulamäärällä. Etsi ok ja lähti tuomaan mulle vaikka oli liikkeenohjaajakin mukana häiriönä.

Ruutuun lähetin suoraan, eikä tietenkään löytänyt sinne vaan meni vierestä. Kävin näyttämässä ruudun, mutta silti juoksi viereen. Niinpä oli otettava kerran kutsuna, jonka jälkeen alkoi mennä oikeaan kohtaan. Tuli sitten muuta vääntöä (meinasi mennä koko ajan maahan/istumaan vaikka käskytin seisomaan), jonka takia sitten hierottiin vähän enemmän kuin olisi ollut tarpeen... mutta isona plussana, että Tuuma ei lakannut yrittämästä, vaikka meni jo vähän ikäväksi se homma.

Seuraaminen oli tänään hyvää, liikkeestä istuminen käsiavulla joka kerta oikein, kaukot hyvät ja kaikki vaihdot oikein (!! ja tein vielä 10-15 metristä), hyppynouto hyvä (patsi vähän sitä ääntelyä), luoksetulossa valui ekan pysähtymisyrityksen, ja sen jälkeen tarjosi muutaman kerran maahanmenoa seisomisen sijaan...

Voltti teki hienosti idaria, hyppynoutoa puukapulalla, ohjattua yhdellä kapulalla molemmista suunnista, ruutua, ja vielä vähän hupina kaukoja. Oli innokas kuin ilmapallo, mutta tuli vähän kiire enkä ehtinyt tehdä kovin paljoa sen kanssa (kun tuli Tuuman kanssa tahkottua niin kauan...).

Jeps, kyllä kai sitä Tuumankin kanssa siis edistytään, vaikka aina ei siltä tunnu kun sekoileekin näköjään vaihtelevasti joka liikkeessä vuorotellen. Nyt oli tällaista nipottamismeininkiä, pitää varmaan ainakin lähempänä kisoja sitten vähän löysätä meininkiä, mutta nyt ehkä vielä hetken aikaa tällä tyylillä että tajuaa että ollaan oikeasti tekemässä hommia eikä vaan kikkailemassa jotain omaa kivaa.