Tänne saapui taas talvi, ja lunta on maassa reippaasti. Niinpä treenimahdollisuudet ovat taas vähän rajalliset. Esim. ruutua tai noutoja en viitsi paljonkaan hangessa ottaa, mutta tänään teimme kuitenkin lenkillä jotain pientä. Missä on kevät, kysyn vaan? Vuosi sitten tähän aikaan jo kevätkukat kukkivat eikä lumesta ollut todellakaan tietoakaan! No, onhan se helmikuu täälläkin tietysti vielä talvea, mutta maaliskuussa en kyllä haluaisi enää lunta ja jäätä katsella...

Voltti aloitti: vähän seuraamista, siitä pari maahanmenoa ja istuminen. Kaikki paljolla palkalla ja olivat ok. Sitten kaukoja suht läheltä, asennonvaihdot olivat hyviä. Lopuksi luoksetuloa. Jätin pari kertaa seisomaan, ja kutsuin siitä, välillä maahan käskien. Ekalla kerralla jäi taas (!) seisomaan, tästä moitteet ja uusiksi. Nyt teki maahanmenon kunnolla. Sitten vielä pari tehostettua maahanmenotreeniä, olivat kaikki hyviä.


Sitten Tuuma: aluksi seuraamista, lähinnä paikallakäännöksiä ja kontaktin pitoa. Oli hyvä. Sitten luoksetuloa. Ekaksi pitkältä matkalta kutsu, tuli kovaa, käskytin isoin käsimerkkiavuin maahan. Oli tyhmä treeni, koska vauhtia oli vähän liikaa. Tuuma meni kuitenkin maahan, mutta oli selvästi hämillään. Palkkaus kuitenkin maahanmenosta. Sitten tein niin että käskytin seisomaan, josta palkka. Lopuksi versio jossa jätin seisomaan (liikkeestä seisahtaminen johon jätin odottamaan), kutsuin ja käskytin maahan. Kaikissa vauhti oli hyvä ja asennot oikein. Ihan lopuksi suora pallolle. Tämän jälkeen vielä muutamia kaukojen asennonvaihtoja, tavoitteena taas omalla liikkeellä vahvistaa takenemista. Olivat suht ok, mutta matkaa siis edelleenkin vain muutama metri. Kaikki asennot kuitenkin oikein.