Seuran perjantaivuorolla tokottamassa.

Tuuma teki:

-Noutoa metallilla tasamaalla sekä puisella hyppynoutoa, käytin seuran kapuloita vaihteeksi. Kerran jätti paluuhypyn tekemättä kun kapula oli vinossa, mutta muuten oikein hyviä.

-Ruutua niin että ensin lähetin vaan suoraan tyhjään ruutuun -> meni hyvin, tosin vähän oikeaan laitaan, mutta sisällä kuitenkin -> palkka multa. Sitten uudestaan, käskin maahan, tein kävelykierroksen (palkkasin kerran pysymisestä), ja kutsuin -> oikein hyvä. Sitten näytin keskikohdan, ja otin vielä muutamia lähempää lähetyksiä -> nyt meni hyvin keskelle.

-Kaukoja. Taas oli vaikeuksia, ja ei halunnut tehdä i-s vaan tuli luo. Läheltä sain onnistumaan, ja myöhemmin sitten liikkeenohjaajan kanssa tehdessä onnistui (olin kyllä lähellä). Takana olleeseen liikkeenohjaajaan ei onneksi reagoinut mitenkään.

-Seuraamista aina jossain väleissä, tein osan palkatta.

-Paikallamakuu. Pysyin melkein koko ajan lähellä, silittelin ja yritin vaan pitää rauhallisena = hiljaisena joka onnistuikin aika hyvin. Tein kahteen kertaan, kun toiset tekivät ensin istumisen ja sitten makuun.

Voltti teki tänään tokoa ja tottista sekaisin:

-Seuraamista, paljon vasempaan käännöksiä -> pääosin hyviä

-Liikkeestä maahanmeno + luoksetulo -> oli aluksi vähän yllättynyt kutsusta, mutta tokalla kerralla jo varmempi ja tuli vauhtiakin paremmin

-Liikkeestä (juoksusta) seisominen pariin kertaan -> hyviä

-Eteenlähetystä pariinkin otteeseen, jätin pallon Voltin nähden, sitten yritin saada seuraamaan edes jotenkin korrektisti ja pyörin ja peruuttelin yms mutta Voldemars tietenkin edisti järkyttävästi kun muisti tämän liikkeen. Eteenmenossa ei tietenkään ongelmia, ja maahankin käskin.

-Merkkiä pari kertaa, olivat tosi hyvät ja meni suoraan taakse! Jippii!