Eipä olla paljon treenattu, mutta tänään sitten oltiin aamulla jäljestämässä. Melko pitkää heinää kasvanut luonnonniitty, jossa myös yksittäisiä puita ja pensaita.

Voltin jälki oli reilun tunnin vanha, vain n. 200 metriä pitkä (tilaa ei ollut yhtään enempää), keli oli puolipilvinen, n. 15 astetta. Jälki lähti oikeaan, Voltti eteni janalla n. 15-20 metriä suoraan (WAU!), mutta otti takajäljen. Annoin mennä jonkun matkaa, kunnes kutsuin, ja sitten lähti oikeaan. Löysi namit mitkä olivat pienen matkan päässä, mutta ei tainnut syödä niitä. Tämän lisäksi nameja oli muutamilla askelilla terävissä kulmissa, sekä yhdessä suorassa kulmassa. Namit jäivät melkein kaikki syömättä, sillä ainakin jossain kohtaa oli illmeisesti muurahaisia, jolloin Voltti oikein pomppasi sivuun. Kulmat olivat tosi pyörimistä, eli ei työskennellyt ollenkaan niinkuin toivoin. :( Pidin liinaa jossain sitten melko tiukallakin, eli estin menemästä kovin kauaksi kulmasta, mutta ei sillä kyllä ollut mitään vaikutusta. Sen lisäksi että kulmat olivat surkeat, jäivät myös molemmat kepit ilmaisematta, vaikka ainakin jälkimmäisellä kulki ihan sen yli! Vauhti oli ihan hyvä, ja kulki innokkaasti ja mielestäni hyvin jäljen päällä. Se siis positiivista samoin kuin jana, mutta noi kulmat ja varsinkin keppien ilmaisemattomuus jäivät kyllä kaivelemaan...

Tuumalle oli n. 10 metrin jälki, ensin suoraan, sitten loiva kaarros oikeaan. Nameja jokaisella - joka kolmannella askelella, askelet edelleen kanta-varvas. Alusta lähti innokkassti ja hyvin, mutta sitten alkoi niiskutus-röhinä, joka käytännössä sitten pilasi koko loppujäljen, koska piti koko ajan pysähdellä, nostaa päätä, ryystää jne... :( eipä kannata paljon jäljestää ennen kuin tuo ryystäminen paranee (on viime viikkoina nimittäin selvästi lisääntynyt!), tai sille jotain tehdään.