Päätin ottaa erityisesti Tuumalle pienen palkattomuustreenin lenkin yhteyteen. Otin aluksi pari liikkeestä istumista ihan miniseuraamisilla ja paljoilla avuilla + namipalkalla ihan vaan herättelyksi. Sitten otin seuraamista, tarkoitus oli ottaa jonkunmoinen pätkä sitä, sitten metallinouto, ja lopuksi luoksetulo kaikki palkatta putkeen. No, heti seuraamisessa alkoi tulla aika haahuilua, josta huomautin, jonka seurauksena homma ei kyllä välttämättä parantunut. Jouduin kehumaan suullisesti kesken liikkeen koska mulla oli tunne että olisi muuten varmaan lopettanut kokonaan tekemisen... No, saatiin kuitenkin jonkinlainen pätkä tehtyä. Sitten metalli, joka oli hyvä paitsi paluuvauhti alkoi hiipua (epätyypillistä!) jolloin pakitin taaksepäin ja kehuin suullisesti. Sitten luoksetulo koemaisesti (vähän lyhyemmällä matkalla kylläkin). Seisominen oli kohtalainen, ja samoin maahanmeno (autoin siinä vartalolla), vauhti ihan jees. Sitten otin pienen pätkän seuraamista josta palkkasin.

Sitten yritin vielä tehdä seuraamista niin että Tuuma olisi ollut paremmin mukana, mutta mun kiristyneen mielialan takia homma ennemminkin alkoi mennä takapakkia, vaikka palkkasinkin sitten tiheämmin hyvistä pätkistä. Otsan rypistys Tein sitten vielä tunnarin, johon tämä lahnampi mieliala sopi paremmin kuin hyvin, eli nyt ei tullut väärien nosteluita tai muuta.

Sitten välissä Voltti kehiin, jonka kanssa otin ohjatun noutoa pelkästään yhdellä kapulalla, eli jätin seisomaan kuvitellulle merkille josta lähetin hakemaan. Olivat kai ihan ok, en jaksanut oikein keskittyä kun ärsytti niin Tuuman treenin mönkään meneminen... Voltti teki myös hienoja luoksetulon osia. Hymy

Sitten oli pakko vielä kokeilla vähän Tuuman kanssa, eli ihan pientä seuraamista suullisilla kehuilla kesken liikkeen ja palloriehutuksella. Kyllä kai se siitä sitten parani ja paranee taas... Mä olen selvästi jäänyt vähän liikaa kiinni palkkaamiseen, ja Tuuman kanssa se voikin osoittautua enemmän ongelmaksi. Ja tietysti voisi toivoa Tuumalle sitä lisäpalikkaa keskittymiskykyä... ja itselle vaikka mitä lisäpalikoita.