Melkein ollaan kesän aikana ruostuttu paikoillemme  ja koirilla on ollut kiireitä babysittereinä, mutta nyt taas on pientä tokotreeniäkin viritelty. Tuumalla olisi syksyllä tokokisat tulossa, joten jotain tarttis tehdä...

Tällä viikolla treenattiin kerran (pari?) lenkillä, ja kerran kotipihalla. Tuuma teki: paikallaistumisia (kerran joku 1 min, kerran 2 min välissä muutamia kehuja, pysyi hyvin), kaukoja (eri matkoilta, teki kaikki vaihdot oikein, vaikka tuli vähän eteenpäin), liikkeestä istumista ja maahanmenoa (ok), luoksetulon seisahdusta (namipalkalla, aika läheltä kaikki, mutta olivat ok) sekä pari tunnaria (kapulat hyvin lähekkäin, osui molemmilla kerroilla heti omalle, otti, pudotti, tarkisti siististi, ja sitten toi oikean; kehuin paluussa). Intoa oli kuin ilmapallossa mutta keskittyi kuitenkin, joten ihan hyvältä näytti. Tuuma siis ei ollut kesäloman aikana unohtanut onneksi ihan kaikkea kuitenkaan. 

Voltti teki jotain mielen virkistykseksi, kuten seuraamista, sivulle ja eteen siirtymisiä, kaukoja, idaria ja sen sellaista. Niinhän ne meni kivasti kuin ennenkin.